Licitatie pentru intretinerea sistemului informatic din Primaria Iasi

Municipalitatea este pregatita sa plateasca peste 3,7 milioane lei pentru intretinerea sistemului informatic integrat al Primariei. Licitatia pentru selectarea unei firme va fi organizata pe data de 7 octombrie.

Procedura aleasa este licitatie restransa accelerata.

“Vor fi doua etape. Dupa prima etapa de calificare vor trece maximum cinci firme. Apoi se va alege castigatorul dupa principiul pretului cel mai mic. Firma castigatoare va trebui sa actualizeze modificarile legislative, sa intretina sistemul existent. Contractul va avea o durata de trei ani. Vom avea o suma fixa, lunara, ca un abonament. Pentru acesti bani firma va oferi asistenta tehnica si intretinere”, a declarat Cristina Nucuta, sefa Serviciului Informatizare din cadrul Primariei.

Sistemul informatic al Primariei a costat peste 12 milioane lei si se aplica la toate directiile din subordine.

“Acum avem o imagine mai buna a tuturor contractelor, a bugetului local. Avem un sistem unic inclusiv la ordonatorii tertiari, precum scolile. Acum fiecare scoala poate sa propuna, de exemplu, proiecte pentru buget. Ele pot fi consultate si verificate unitar. Foarte mult au costat serverele”, a completat Nucuta.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.