Licitatie pentru un sistem informatic care va eficientiza activitatea CJ Neamt

Consiliul Judetean Neamt va organiza pe 2 noiembrie o licitatie pentru achizitia unui sistem informatic care va eficientiza, potrivit institutiei, activitatile din administratia publica locala si comunicarea cu populatia, valoarea contractului fiind estimata la 5,02 milioane lei, TVA inclus.

“Principalul obiectiv este crearea unui set de instrumente care sa ajute managementul CJ Neamt in conducerea afacerilor, prin crearea unui sistem informational apt sa optimizeze functionarea tuturor structurilor organizatorice. Acest sistem (…) va oferi eficienta si eficacitate intregii activitati a CJ, constituind in acelasi timp un furnizor de date corecte si actuale pentru aplicatiile de suport al deciziilor”, se arata in anuntul de participare.

Sistemul informatic va permite, printre altele, informatizarea procesului de emitere a licentelor de transport si certificatelor de urbanism, inclusiv plata taxelor aferente, inregistrarea online a petitiilor si reclamatiilor, urmarirea executiei bugetare si dezbateri online privind propunerile de hotarari ale CJ.

Contractul se va derula pe o perioada de 19 luni de la data atribuirii.

CJ Neamt solicita viitorilor participanti o garantie de participare in suma de 21.090 lei si una de buna executie in valoare de 10% din valoarea contractului fara TVA.

Proiectul va fi finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala – Programul Operational Sectorial “Cresterea competitivitatii economice” si prin sume de la bugetul de stat.

La licitatie pot participa firme de profil care in ultimii trei ani au inregistrat o cifra de afaceri mai mare de 8,4 milioane de lei.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.