50 de manageri de proiecte europene in primariile vrancene

Vrancea, POS DCA, manageri, proiecte europene, finantare, fonduri

Ceremonia derulata miercuri marcheaza finalizarea primului curs ce va fi urmat de cursuri pentru obtinerea ECDL – permisul european de conducere a computerului si cursuri pentru derularea achizitiilor publice.

Proiectul “Retea manageri de proiect in unitatile administrativ teritoriale din judetul Vrancea” este derulat de Institutia Prefectului si finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative.

Valoarea totala eligibila a proiectului este de 474.277 lei, din care 98% reprezinta contributia europeana. Proiectul are o durata de 12 luni, fiind implementat incepand cu luna aprilie 2009.

Prin acest proiect se vor achizitiona sisteme informatice pentru realizarea unei platforme de comunicare intranet, respectiv o baza de date si o retea de comunicare. Baza de date va contine tot ce inseamna programe operationale, ghiduri de implementare, modele de buna practica.

“A fost o surpriza foarte placuta modul in care aceste persoane s-au implicat in cursul pentru manageri de proiect. Ne asteptam sa fie prezenti, sa vina sa invete dar modul in care au stat dupa program, pana seara tarziu, felul in care s-au intalnit si dezbatut proiectele pe care le-au propus a fost impresionant”, a afirmat managerul proiectului, Iulia Serban.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.