Complexe sociale pentru copii, modernizate din bani europeni in judetul Salaj

CJ Salaj, FEDR, fonduri europene, complexe, copii, servicii sociale

Contractul de finantare pentru proiectul “Modernizarea complexelor de servicii sociale pentru copii din Jibou, Simleu Silvaniei si Zalau” a fost semnat de Tiberiu Marc, presedintele CJ Salaj, ceilalti semnatari fiind Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei si Agentia de Dezvoltare Nord-Vest, in calitate de organism intermediar.

Sursa de finantare este Fondul European de Dezvoltare Regionala, valoarea totala a proiectului fiind 3.497.790 de lei, din care contributia Consiliului Judetean Salaj este de 56.512 lei, diferenta fiind asistenta financiara nerambursabila.

“Chiar daca imbunatatirea infrastructurii institutiilor sociale este obiectivul acestui proiect, el se inscrie in politica sociala a Consiliului Judetean, aceea de formare, dezvoltare si mai ales de integrare socio-profesionala a copiilor aflati temporar in grija institutiilor sociale din judet”, a declarat, vineri, Tiberiu Marc.

Astfel CJ Salaj, prin Directia de managementul proiectelor si dezvoltare regionala, reuseste sa asigure finantarea necesara modernizarii celor trei complexe de servicii sociale pentru copii si transformarea acestora in complexe sociale multifunctionale, menite sa asigure sanse egale de educatie si dezvoltare psiho-morala pentru toti beneficiarii proiectului.

In mod concret, acest proiect vizeaza modernizarea Complexelor de servicii comunitare din Jibou, Simleu Silvaniei si Zalau, in vederea aducerii acestora la standardele de calitate si confort prevazute de normele europene.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.