200 de paturi pentru Spitalul Judetean Harghita

CJ Harghita, investitie, POR, paturi, spital, proiect, donator

Caracterul urgent al sedintei se datoreaza faptului ca astazi este termenul limita pentru predarea proiectului “Reabilitarea Scolilor Speciale din Ocland si Bilbor” in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013.

“Aparatul de specialitate al CJHR, iar in mod special colegii din cadrul Directiei de Servicii Publice condusi de catre domnul director Orbán Béla au reusit din nou pregatirea unui proiect de mare valoare si importanta. Aceasta investitie nu ar putea fi realizata din bani guvernamentali si nici din bugetul propriu al consiliului” a declarat Borboly Csaba, presedintele Consiliului Judetean Harghita.

Un alt proiect de hotarare important si urgent adoptat a fost acceptarea donatiei bunurilor cu titlu gratuit din partea Spitalului Judetean Pest “Flór Ferenc” situat in orasul Kistarcsa din Ungaria.

Dr. Csíki Csongor, consilier judetean a declarat ca este vorba despre 200 de paturi de spital in stare buna, care vor fi donati Spitalului Judetean din Miercurea Ciuc, precum si altor spitale aflati in subordinea acestuia. Spitalul din Kistarcsa a fost reabilitat, fiind astfel foarte important din punctul de vedere al donatorului aprobarea cat mai urgenta al contractului de donatie, precum si transportarea rapida a donatiei la spitalele beneficiare.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.