Primaria Craiova isi imbunatateste managementul documentelor si comunicarea cu cetatenii

Craiova, POS CCE, Axa III, comunicare, management, cetateni

Consiliul Local Craiova se va intruni pe 22 octombrie, intr-o sedinta extraordinara care are pe ordinea de zi aprobarea proiectului “Sistemul informatic de relationare comunitara (SIRC) la nivelul Primariei municipiului Craiova pentru eficientizarea managementului documentelor, a fluxurilor de lucru si a comunicarii cu cetatenii, institutiile si mediul de afaceri”.

Valoarea proiectului este de 1.892.875,88 lei, din care CL urmeaza sa aloce 334.243,70 lei, restul urmand sa fie suportat printr-o finantare nerambursabila in cadrul Programului Operational Sectorial “Cresterea competitivitatii economice 2007-2013”, Axa “Tehnologia informatiei si comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”.

Prin acest proiect ar urma sa se imbunatateasca accesul la informatii si servicii publice al cetatenilor, sa se reduca timpul de raspuns la solicitari cu 15% prin organizarea unui ghiseu unic electronic.

De asemenea, s-ar reduce cu 50% durata de raspuns a solicitarilor on-line de la cetateni prin utilizarea serviciilor de comunicare electronica si a semnaturii digitale.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.