Primele proiecte ale Primariei Tulcea cu finantare POR pentru scoli

Tulcea, proiecte, finantare, fonduri europene, POR, scoli

Astfel, unul din cele trei proiecte vizeaza reabilitarea unui corp al Liceului de arta ‘George Georgescu’, valoarea totala a finantarii pe care primaria spera sa o obtina prin Programul Operational Regional 2007-2013 fiind de 2.113.883,03 lei.

Un alt proiect depus spre finantare pe POR 2007-2013 are in vedere reabilitarea caminului internat si a cantinei colegiului “Brad Segal”, valoarea acestui proiect fiind de 7.533.554,22 lei.

Ultimul proiect depus de Primarie in cadrul POR 2007-2013 vizeaza reabilitarea cantinei Liceului Pedagogic, valoarea totala a finantarii fiind de 1.803.366,4 lei. Pentru realizarea celor trei proiecte, primaria municipiului va aloca o suma totala de aproximativ 350.000 lei.

‘Pana in prezent, am reusit sa atragem finantari importante la bugetul municipiului. Avem un proiect de 80 de milioane de euro pentru reabilitarea retelei de apa si canalizare din municipiu, un proiect de 13 milioane lei pentru reabilitarea lacului Ciuperca, dar si un proiect de 9 milioane de euro pentru reabilitarea zonei industriale Est. Din pacate, cea mai mare problema cu care ne confruntam este cea constituita de numeroasele contestatii pe care le primim in urma licitatiilor organizate”, a declarat primarul municipiului, Constantin Hogea.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.