ANFP instruieste gratuit functionarii publici

ANFP, instruire, functionari publici, proiect, PODCA, FSE

Valoarea totala eligibila a proiectului este de 13.471.332,00 lei, din care 11.450.632,20 lei valoare eligibila nerambursabila FSE, 2.020.699, 80 lei cofinantare eligibila a ANFP si 2.488.693,44 lei TVA.

Scopul initiativei ANFP consta in dezvoltarea abilitatilor de operare PC, recunoscute la nivel international prin Permisul European de Conducere a Computerului – ECDL.

Proiectul va fi derulat la nivel national si se adreseaza unui grup tinta format din 12000 functionari publici din cadrul administratiei publice centrale si locale, barbati si femei, din toate categoriile de varsta.

Grupul tinta selectat va fi repartizat din punct de vedere geografic si institutional, pe intreg spatiul administrativ teritorial al Romaniei, dupa cum urmeaza:
1. alocare geografica: cele 7 regiuni de dezvoltare geografica, in cele 42 de judete (aproximativ 300 de functionari publici/judet), inclusiv regiunea Bucuresti – Ilfov;
2. alocare institutionala: (ministere/ agentii/ autoritati publice centrale; prefecturi; consilii judetene; consilii locale).

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.