Bazinul olimpic din Braila va fi reparat cu fonduri europene

Braila, bazin olimpic, proiect, fonduri europene, POR, lucrari

Pentru reabilitarea bazinului olimpic, care se afla in incinta Liceului cu Program Sportiv, se vor cheltui 2,8 milioane de lei, din care 2% reprezinta contributie locala, iar restul vor fi asigurati prin Programul Operational Regional.

“Cofinantarea primariei pentru reabilitarea bazinului este de 2%, dar de fapt ea va fi cu mult mai mare, asta pentru ca vom investi mai mult per ansamblu. Pentru anul viitor, avem aici un proiect care include intreg complexul sportiv. Se vor investi 80-100 de milioane de lei”, a declarat primarul de Braila, Aurel Simionescu.

Contractul de finantare a fost deja semnat de secretarul de stat din Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Razvan Murgeanu, iar lucrarile de reabilitare a bazinului olimpic vor dura 16 luni.

“Este pacat de munca depusa de Diana Mocanu si Camelia Potec. Fetele au ajuns sa faca performanta dupa ce s-au antrenat intr-un bazin neadecvat. Este inuman sa crezi ca poti obtine performanta intr-un bazin plin de muschi si licheni”, declara in urma cu o luna de zile, la Braila, Razvan Murgeanu.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.