ADR Nord-Vest: Sumele ramase necheltuite in cadrul POR ar urma sa fie realocate in cadrul programului

ADR NV, POR, fonduri europene, hotarare CDR, realocare, proiecte

Presedintii si primarii membri ai CDR Nord-Vest au aprobat modalitatea de realocare a sumelor ramase necheltuite pe diferite axe din Programul Operational Regional pentru Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest, in cadrul aceluiasi program (hotararea nr.324).

Propunerea de realocare a venit chiar din partea Autoritatii de Management (AM) POR pe de o parte din cauza nedepunerii de proiecte pe 4.2, pe de alta parte datorita depasirii alocarilor pe alte domenii de interventie din cadrul programului.

Conform hotararii CDR, suma de 2,2 milioane euro necheltuita de pe domeniul 3.3 “Imbunatatirea echipamentelor unitatilor operationale pentru interventii de siguranta publice in situatii de urgenta” ar putea fi transferata catre 3.1 “Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate”.

De asemenea, suma de 21,2 milioane euro ramasa necheltuita de pe domeniul 4.2 “Reabilitarea siturilor industriale poluate si neutilizate si pregatirea pentru noi activitati” ar putea fi transferata pe 2.1 “Imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale”. Aceste realocari trebuie insa aprobate si de AM POR.

Mai multe detalii: aici.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.