Reabilitarea barajelor de pe paraul Vijistea este aproape de finalizare

Teleorman, baraje, finantare, program PHARE, infrastructura mediu

Consiliul Judetean Teleorman a derulat proiectul sus-mentionat din necesitatea de a lua masuri urgente pentru realizarea unei infrastructuri publice de protectie care sa aiba rolul de a conferi siguranta pentru autoritati si pentru cetateni impotriva inundatiilor.

La receptie participa membrii unitatii de implementare, reprezentantul administratiei publice locale pe teritoriul careia este situata constructia si alti specialisti din cadrul directiilor Consiliului Judetean Teleorman, reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, B.R.C.T. Calarasi, proiectantului, constructorului si Inspectiei in Constructii Teleorman, precum si reprezentanti din partea Prefecturii Pleven in calitate de partener.

Acest proiect a stimulat interactiunea dintre autoritatile locale si regionale situate pe ambele parti ale granitei, in sprijinul dezvoltarii comune a infrastructurii de mediu.

Reabilitarea acestor baraje va avea un impact major asupra populatiei localitatilor Vitanesti, Rasmiresti, Marzanesti, locuitorilor judetului Teleorman si persoanelor care tranziteaza judetul si localitatile mai sus mentionate.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.