Doua noi proiecte cu finantare europeana lansate la Buzau

Proiectele au fost semnate de reprezentantul Ministerului Dezvoltarii si Turismului, secretarul de stat Razvan Murgeanu, si de cei doi beneficiari, Victor Mocanu, presedintele Consiliului Judetean Buzau, si, respectiv, Viorel Holban, primarul municipiului Ramnicu Sarat.

Primul proiect, in valoare de 35,125 milioane de lei, cu o contributie de doi la suta din partea CJ Buzau, vizeaza restaurarea Muzeului Judetean in perioada martie 2010-martie 2013, precum si infiintarea unui Centru de informare turistica.

Cel de-al doilea proiect, in valoare de 5 milioane de lei, asigura construirea si dotarea cu aparatura de ultima generatie a unui ambulatoriu pe langa Spitalul municipal Ramnicu Sarat, unitate spitaliceasca ce deserveste si 18 localitati rurale.

Secretarul de stat Razvan Murgeanu a felicitat conducerea celor doua institutii pentru cele doua proiecte cu adresabilitate si s-a aratat importanta investitiilor in infrastructura turistica si in cea de sanatate.

La randul sau, presedintele CJ Buzau, Victor Mocanu, a subliniat ca “va intra in derulare unul dintre cele mai importante proiecte cu asistenta financiara europeana care va ridica, pentru Buzau, cota turistica”, dar ca sunt “in lucru alte proiecte cu o valoare totala de peste 100 de milioane de euro”.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.