ADR Centru a semnat un nou contract pentru promovarea Programului Operational Regional

ADR Centru, promovare, POR, finantare nerambursabila

In baza acestui contract ADR Centru va asigura informarea celor interesati asupra oportunitatilor de finantare nerambursabile existente, precum si asupra implementarii transparente a proiectelor finantate prin program.

Contractul a intrat in vigoare incepand cu data de 01 aprilie 2010 si se va implementa pe parcursul anului 2010, fiind o continuare a masurilor de informare si publicitate a programului Regio derulate de ADR Centru din 2007 pana in prezent.

Contractul cu titlul “Sprijin acordat in anul 2010 pentru OI din cadrul ADR Centru in informarea si publicitatea la nivel regional privind POR 2007 – 2013”, cod SMIS 15815, este finantat prin Axa prioritara 6 “Asistenta tehnica” a Programului Operational Regional, domeniul major de interventie 6.2 “Sprijinirea activitatilor de informare si publicitate pentru implementarea Programului Operational Regional 2007-2013”.

Valoarea totala eligibila a contractului este de 535.220 lei, la care se adauga suma de 101.691,80, contravaloare TVA, ce va fi cofinantata de la bugetul de stat.

Prin activitatile propuse spre finantare, proiectul sprijina implementarea Programului Operational Regional si a activitatilor de promovare ale acestuia, cresterea capacitatii administrative a organismului intermediar din cadrul ADR Centru, asigurarea calitatii si coerentei operatiunilor finantate la nivel regional, precum si asigurarea utilizarii eficiente si transparente a fondurilor alocate Regiunii Centru.

“Avem o serie de evenimente si materiale informative periodice prin care informam cetatenii Regiunii Centru cu privire la proiectele contractate de catre autoritatile publice locale, de ONG-uri, sau de catre intreprinderi, fonduri destinate imbunatatirii si dezvoltarii climatului socio-economic din localitatile si judetele Regiunii Centru. Incercam sa subliniem mai ales rezultatele asteptate prin utilizarea acestor fonduri si beneficiile finale ale finantarilor nerambursabile, care se adreseaza cetateanului”, a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.

Prin intermediul acestui proiect, in care sunt implicati un numar de 35 experti, vor fi intreprinse de catre ADR Centru, la nivelul Regiunii Centru, o serie de activitati de promovare si informare cum sunt: sesiuni de informare; evenimente dedicate potentialilor beneficiari, mass-media si beneficiarilor; campanii de informare si promovare in media scrisa, radio si TV; tiparire si distributie publicatii; diseminare informatii prin pagina web; informatii punctuale oferite prin intermediul Biroului de informare dar si distribuirea unor materiale promotionale de promovare a programului.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.