Primaria Piatra Neamt atrage proiecte de instruire pentru proprii angajati

Piatra Neamt, proiecte, angajati, formare continua, POSCCE

Modul in care acestia reusesc sa raspunda exigentelor unei piete in continua schimbare si reusesc sa-si dezvolte rapid competenteler in paralel cu noile evolutii inregistrate in gama de produse sau servicii poate constitui o rezolvare cautata de toti actorii implicati in acest proces atat de dinamic.

Din acest motiv, Primaria Piatra Neamt a ales sa implementeze proiectul “Platforma de instruire continua pentru angajatii Primariei municipiului Piatra Neamt”.

Proiectul se regaseste in Ghidul Solicitantului pentru Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” 2007-2013, Axa III “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”, Domeniul Major de Interventie 2 “Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Operatiunea 3 “Sustinerea implementarii de aplicatii de E-Educatie”.

Primaria pietreana a lucrat cu firma Alternative Diginet SRL la intocmirea cererii de finantare cat si a documentelor conexe. Potrivit autoritatilor locale, obiectivul general al proiectului este dezvoltarea unei platforme care sa permita furnizarea unor solutii de instruire prin mijloace electronice, disponibile on-line.

Platforma va furniza materiale intr-o ordine secventiala si logica pentru a fi asimilate de cursanti in maniera proprie, fara a solicita prezenta directa a participantilor sau fara a necesita sincronizarea activitatilor aferente.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.