Finantare de 12 milioane de euro pentru dezvoltare urbana la Slatina

Slatina, finantare, plan, dezvoltare urbana, proiecte, contracte

Primarul municipiului Slatina, Darius Valcov, a anuntat ca au fost aprobate pentru a primi finantare proiecte privind reabilitarea a patru cartiere din Slatina, a infrastructurii din centrul istoric, reabilitarea unui pod si pentru sistemul de supraveghere video in centrul istoric si in alte zone de interes public si social din oras.

Planul Integrat de Dezvoltare Urbana a Slatinei cuprinde 13 proiecte in valoare totala de 25 de milioane de euro, dar deocamdata au fost acceptate pentru finantare numai sapte, in valoare de 12 milioane de euro. Cele care nu au primit finantare vizeaza tot reabilitarea unor strazi si cartiere, dar si amenajarea unui club nautic pe malul raului Olt.

In urmatoarele sase luni, Primaria Slatina trebuie sa depuna la ADR Sud Vest Oltenia documentatia tehnica si apoi sa fie incheiate contractele de finantare. Potrivit primarului Valcov lucrarile de reabilitare prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbana nu pot incepe mai devreme de anul 2011, dar pana atunci vor continua lucrarile incepute in cartiere de Primaria Slatina.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.