Rezultate preliminare evaluare competitia POS-CCE A2-O.2.2.1 – 2009!

rezultate, POSCCE, competitia 221, contestatii, tematica

Aria tematica:
Agricultura, Siguranta si securitate alimentara
Mediu
Energie
Materiale produse si procese inovative
Sanatate

Contestatiile se vor referi la eventualele vicii de procedura pe care le identificati ca fiind neconforme cu precizarile din „Cererea de propunere de proiecte” si „Ghidul Solicitantului” si vor fi semnate de catre reprezentantul legal al institutiei si stampilate .

Contestatiile se vor solutiona in perioada 05.07.2010 – 16.07.2010.

Fisele de evaluare in panel rezultate in urma procesului de evaluare, vor fi transmise, in termen de 5 zile lucratoare de la data afisarii rezultatelor, pe fax, reprezentantului legal al solicitantului, la numarul specificat la depunerea on-line a ofertei de proiect.

Aplicantii care nu vor primi fisa de evaluare in panel pot solicita retransmiterea fisei de evaluare printr-o adresa semnata de catre reprezentantul legal al institutiei solicitante si stampilata, trimisa pe fax (nr. 021-318 30 59), in care se va specifica numarul de inregistrare electronica a proiectului (ID) si numarul de fax la care se va retransmite.

ANCS-DG-OI nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea sau confidentialitatea numarului de fax inscris de la depunerea on-line.

Sursa: Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top