232,5 milioane lei din bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu in vederea inlaturarii efectelor inundatiilor din anul 2010

inundatii, efecte, lucrari, finantare nerambursabila, calamitati, investitii

Suma de 30 milioane lei alocata sub forma de finantare nerambursabila din bugetul Administratiei Fondului de Mediu va fi atribuita judetelor Iasi, Tulcea, Harghita si Covasna.

Prin intermediul aceleiasi hotarari de guvern, a fost aprobata alocarea sumei de 20 milioane lei din bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu in vederea efectuarii lucrarilor de inlaturare a efectelor calamitatilor naturale produse de inundatii in perioada mai-iulie 2010 in judetul Suceava.

Actul normativ mai prevede alocarea din bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu a sumei de 15 milioane lei sub forma de finantare nerambursabila, pentru sustinerea lucrarilor din Faza I la obiectivul de investitii “Stabilizarea dupa calamitati a alunecarilor de teren si refacerea cailor de acces intre comunele Malu cu Flori si Pucheni”.

Astfel, valoarea totala a lucrarilor ce urmeaza a fi efectuate si suportate din bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu in 2010 se ridica la 232,5 milioane lei.

Sursa: Administratia Fondului pentru Mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.