12 firme vor sa amenajeze plaje si terenuri de tenis la Ciric

Ciric, licitatie, proiect, tenis, lucrari, oferta, contract

S-a dat startul la proiectul de modernizare a zonei de agrement Ciric. In urmatorii doi ani, ar urma sa apara la marginea municipiului Iasi parcuri, plaje si piscine, terenuri de sport, dar si piste de biciclete si zone de picnic moderne.

“Licitatia este una electronica. Cele cinci oferte sunt analizate de comisia de licitatie si se stabileste daca sunt conforme, dar vor fi alese in functie de pret de Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP)”, a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primariei.

Practic, la una din cele mai mari licitatii organizate de Primarie s-au depus oferte ale unor firme din tara si strainatate. Astfel, Iasicon a venit in asociere cu societatile Acomin si Leitner, firma Conest a depus o oferta impreuna cu Euroconstruct Grup, iar o alta documentatie a fost depusa de societatile Romprest Service si Eurorom Construct Invest.

Pe de alta parte, la licitatie s-au inscris cu o oferta si firmele Ted Construct, Impex Amicii, Ischia si Stat T&D. A cincea oferta a fost inaintata de firma Porr Technobau und Umwelt Actiengellschaft.

Lucrarile ar trebui execute in doi ani

Proiectul derulate cu fonduri nerambursabile in proportie de 50% are mai multe componente. Astfel, cei care vor castiga licitatia vor trebui sa asigure amenajarile exterioare precum aleile, pistele de biciclete, dar si asfaltarea partii carosabile. Vor trebui sa monteze banci, cosuri de gunoi, cismele de apa, fantani arteziene, dar si panouri informtive. Totodata, vor fi amenajate plaje si construite piscine, spatii de joaca, zid de escalada, dar si terenuri de minigolf, paintball, fotbal si tenis de masa.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.