Contract semnat pentru finantarea Biroului Coordonator de Pol de Crestere Cluj-Napoca

ADR NV, Cluj-Napoca, birou, coordonator, PIDU, contract, finantare

Contractul de finantare este in conformitate cu acordul tripartit nr. 6571/20.08.2009 incheiat intre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Ministerul Finantelor Publice si ADR Nord-Vest in baza HG 1513/2008 si HG 998/2008, documente prin care s-au stabilit premizele cooperarii interinstitutionale privind selectia si ulterior activitatea coordonatorului Polului de Crestere Cluj.

Proiectul are ca scop sprijinirea coordonarii pregatirii si implementarii planului integrat de dezvoltare urbana (PIDU) aferent polului de crestere national Cluj Napoca prin sprijinirea activitatii coordonatorului de pol (care isi desfasoara activitatea in cadrul ADR Nord Vest) si a personalului de sprijin al acestuia.

Dintre atributiile coordonatorului de pol mentionam: sprijina elaborarea si implementarea PIDU, sprijina, prin propunerile privind angajarea unei expertize pe termen scurt, procesul de implementare a PIDU si a proiectelor aferente, participa la monitorizarea respectarii graficului de implementare a proiectelor si indeplinirii indicatorilor ce s-au stabilit in PIDU, contribuie la campania de promovare si informare referitoare la polul de crestere, asigurand transparenta si vizibilitatea activitatilor finantate in cadrul polului, etc.

Actiunile finantate prin acest proiect sunt: asigurarea remunerarii si unor conditii logistice corespunzatoare desfasurarii activitatii coordonatorului de pol si a personalului de sprijin al acestuia, elaborarea unor rapoarte periodice, angajarea de expertiza tehnica si consultanta de specialitate pe termen scurt (tehnica, financiara, juridica, etc), organizarea de evenimente sau reuniuni, instruire si formare profesionala, participarea coordonatorului polului de crestere si a personalului, la invitatia unor organisme similare din Uniunea Europeana, la diverse evenimente/reuniuni/intalniri de lucru/actiuni de schimb de experienta, auditul extern al proiectului.

Durata contractului de finantare este de 36 luni. Valoarea totala a contractului este de 2.722.300,20 lei, finantare asigurata integral prin Fondul European de Dezvoltare Regionala si fonduri guvernamentale.

Date de contact:
Anamaria Gorog, Coordonator pol, tel 0755777024, e-mail [email protected]
Andreea Atanasiu, expert comunicare, tel 0755777012, e-mail [email protected]
ADR Nord-Vest, www.nord-vest.ro

Sursa: Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.