Finantare pentru strategia de dezvoltare a Clujului

Cluj, PODCA, dezvoltare, capacitate, fonduri europene, finantare, proiect

“Proiectul depus la MAI, Directia pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative, solicita finantare prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative, in cadrul cererii de proiecte 2009. Proiectul a fost aprobat prin Hotararea Consiliului Judetean Cluj 169/31.08.2009. Bugetul total al proiectului este de 682.851,24 lei, din care 669.194 (98%) obtinuti prin finantarea accesata, cofinantarea Consiliului Judetean Cluj fiind de 13.657 lei (2%)”, se mentioneaza in comunicat.

Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, considera ca finantarea obtinuta este importanta cu atat mai mult cu cat nu va afecta bugetul propriu.

“Este important faptul ca am obtinut aceasta finantare deoarece elaborarea strategiei pentru perioada urmatoare va fi realizata fara a greva bugetul propriu. in acelasi timp, este un nou proiect castigat de judet, pentru administratia judeteana fondurile structurale reprezentand o sursa de finantare pe care nu o neglijam. Urmeaza ca zilele acestea sa transmitem Ministerului Administratiei si Internelor documentele necesare redactarii contractului de finantare, care urmeaza sa fie semnat imediat dupa finalizarea acestuia”, a precizat, in cadrul comunicatului, Alin Tise.

Printre altele, proiectul isi propune sa identifice nevoile reale de dezvoltare de la nivel local, pe o baza consultativa, definirea directiilor de actiune strategica si transpunerea lor intr-un portofoliu de proiecte.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.