Bani europeni pentru spitalele municipalitatii din Botosani

Botosani, servicii, e-sanatate, POSCCE, proiect, finantare

Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani, in calitate de beneficiar va derula proiectul intitulat “Implementarea unui sistem integrat de e-Sanatate pentru facilitarea accesului cetatenilor la servicii de calitate si prelucrarea si schimbul de informatii medicale” in cadrul Programului Operational Sectorial “Cresterea Competivitatii Economice” denumit in continuare POS CCE.

Valoarea totala a proiectului care face obiectul finantarii nerambursabile este de 2.057.129,00 lei din care valoarea neeligibila in suma de 398.406,00 lei. Cofinantarea eligibila a beneficiarului este de 33.174,46 lei.

Perioada de implementare a proiectului, astfel cum decurge din dispozitiile pevazute la art.2 cu referire la durata contractului, este de 16 luni.

In cadrul proiectului vor fi desfasurate urmatoarele activitati:
– achizitionare echipamente si programe specifice activitatii spitalicesti;
– servicii de auditare a proiectului;
– servicii promovare si publicitate;
– contract de consultanta in management

Spitalul de Recuperare “Sf.Gheorghe” Botosani, in calitate de beneficiar va derula proiectul intitulat “Eficientizarea activitatii desfasurate in Spitalul de Recuperare “Sf. Gheorghe” Botosani, prin implementarea unui sistem informatic de e-Sanatate” in cadrul Programului Operational Sectorial “Cresterea Competivitatii Economice” denumit in continuare POS CCE.

Valoarea totala a proiectului care face obiectul finantarii nerambursabile este de 2.029.349,28 lei din care valoarea contributiei proprii a beneficiarului este de 425 508,72 lei iar valoarea nerambursabila este de 1 603 840,56 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 15 luni. in cadrul proiectului vor fi desfasurate urmatoarele activitati:
– achizitionare echipamente si programe specifice activitatii spitalicesti;
– servicii de auditare a proiectului;
– servicii promovare si publicitate;
– contract de consultanta in management.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.