Proiectul ISPA, in valoare de 65 de milioane de euro, a fost intarziat de apa de ploaie

proiect, ISPA, SC Apa Prod, finantare, fonduri europene, lucrari

Proiectul de 65 de milioane de euro, prin care sunt modernizate retelele de apa si canalizare din Hunedoara si Deva, a fost intarziat cu un an din cauza ploii, sustin reprezentantii SC Apa Prod, societatea beneficiara a proiectului finantat cu fonduri europene.

“Lucrarile de reabilitare ale retelelor de apa si canalizare vor fi incheiate la sfarsitul anului viitor. Conditiile meteorologice au cauzat intarzieri, astfel ca termenul de finalizare stabilit pentru sfarsitul lui 2010 nu mai poate fi respectat”, a precizat Cristina Ranghetean, economist in cadrul SC Apa Prod SA Deva.

Intarzierile derularii lucrarilor i-au nemultumit pe multi dintre deveni, nevoiti sa suporte disconfortul creat de santierele care ingreuneaza si blocheaza chiar circulatia pe mai multe strazi din localitate.

Proiectul ISPA, derulat de la sfarsitul anului 2007 cand a fost semnat contractul de incepere a lucrarilor cu SC Hidroconstructia, prevede, intre altele, inlocuirea a peste 45.000 de kilometri de conducte de apa si reabilitarea a peste 22.500 de kilometri de conducte de canalizare.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.