11 noi contracte de finantare prin POR 2007 – 2013 s-au semnat la sediul ADR Vest pentru microintreprinderi din Regiunea Vest

ADR Vest, contracte, proiecte, POR, finantare, beneficiari

Proiectele au fost contractate in cadrul domeniului major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”, axa prioritara 4 “Sprijinirea mediului de afaceri regional si local”.

Evenimentul s-a desfasurat in prezenta domnului Sorin MAXIM – director general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest – si a beneficiarilor proiectelor pentru care s-au semnat contractele de finantare.

Proiectele contractate pe domeniul major de interventie 4.3 in cadrul evenimentului, insumeaza o valoare totala a finantarii de aproximativ 6,18 milioane lei (1,46 milioane euro) si o valoare a finantarii nerambursabile de aproximativ 4,35 milioane lei (1,03 milioane euro).

Cele 11 proiecte care au fost contractate pentru microintreprinderile din Regiunea Vest sunt:
Dezvoltarea serviciilor medicale prin dotarea cabinetelor de specialitate ale Centrului Medical “Sf. Stefan” din Timisoara – beneficiar: S.C. Centrul Medical “Sf. Stefan” S.R.L (Timisoara)
Dezvoltarea societatii Agata SRL prin construire atelier vopsitorie si tinichigerie – beneficiar: S.C. Agata S.R.L (Moldova Noua)
Servicii suport pentru intreprindere, cu livrare electronica, pe plan local, in timp util – beneficiar: S.C.ARCHIMEDES ACCOUNTING S.R.L (Timisoara)
Competitivitate in industria prelucrarii lemnului la SC Novirom Com SRL Anina, prin achizitia utilajelor tehnologice performante – beneficiar: SC NOVIROM COM SRL (Anina)
Centru de infrumusetare si intretinere corporala “Beauty Succes” – beneficiar: SC Doma SRL (Deva)
Achizitie aparatura medicala pentru S.C. Klass Kinetica S.R.L – beneficiar: SC Klass Kinetica SRL (Timisoara)
Modernizarea si dezvoltarea activitatii S.C. Handsome S.R.L. – beneficiar: SC Handsome SRL (Arad)
Dreptul la sanatate prin investigatii perfomante – beneficiar: SC Bioexplomed SRL (Timisoara)
Dotarea cu echipamente de ultima generatie in vederea cresterii competitivitatii economice – beneficiar: SC Omniadent SRL (Orastie)
Retele de canalizare mai fiabile echipate cu produse fabricate de S.C. Valman Construct S.R.L. – beneficiar: SC Valman Construct SRL (Lugoj)
Achizitia de echipament IPL pentru tratamente leziuni cutanate cu fototermoliza selectiva, la standarde europene – beneficiar: SC Centrul Medical Dr Mihalceanu SRL (Timisoara).

Proiectele vizeaza activitati din urmatoarele domenii: servicii medicale, serviciilor suport pentru intreprinderi, prelucrarea lemnului, servicii de infrumusetare si ingrijire corporala, constructii si fabricarea de constructii metalice.
***
De asemenea, in cadrul acestui eveniment a fost anuntata semnarea contractului de finantare pentru proiectul societatii comerciale Bellavista Golf Villas & Resort – “Baza de agrement cu terenuri de golf, de sport, piscine, functiuni complementare (club, vestiare, depozite, cabina poarta), cai de acces, parcari, utilitati aferente bazei de agrement, Comuna Fantanele, Judetul Arad”, proiect contractat in cadrul domeniului major de interventie 5.2 “Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurilor specifice pentru valorificarea durabila a resurselor naturale si pentru cresterea calitatii serviciilor turistice”, axa 5 “Dezvoltarea durabila si promovarea turismului”, din cadrul Programului Operational Regional.

Valoarea totala a proiectului “Baza de agrement cu terenuri de golf, de sport, piscine, functiuni complementare (club, vestiare, depozite, cabina poarta), cai de acces, parcari, utilitati aferente bazei de agrement, Comuna Fantanele, Judetul Arad” este de aproximativ 84,57 milioane lei (19,97 milioane euro), iar valoare finantarii nerambursabile este de aproximativ 43,63 milioane lei (10,30 milioane euro).
***

In acest context, proiectele pentru care Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest a semnat contracte de finantare in aceasta perioada (11 microintreprinderi si proiectul Bellavista Golf Villas & Resorst) insumeaza o valoare totala de aproximativ 90,75 milioane lei (21,43 milioane euro) si o valoare aproximativa a finantarii nerambursabile de 47,98 milioane lei (11,33 milioane euro).
***
Informatii detaliate cu privire la stadiul implementarii Programului Operational Regional 2007 – 2013 in Regiunea Vest pot fi consultate pe pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest – www.adrvest.ro, la butonul POR 2007 – 2013.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.