195 de zile de antreprenoriat in timp real

Start&Grow, antreprenoriat, startups.ro, afaceri, Microsoft Romania

La intrarea in program, Marius Dan era singurul angajat al firmei sale si avea un business cu un concept interesant, “made to measure”. Acum are propriul brand, “Tudor. Personal Tailor”, coordoneaza o echipa formata din patru persoane si a imbracat deja multi clienti.

Din momentul in care Marius Tudosiei a servit primul client in Bacania Veche au trecut deja doua luni. Intre timp, s-a dovedit ca start-up-ul lui are un concept valid de business si ca exista o multime de clienti pentru experienta pe care o ofera Bacania Veche. Urmeaza o perioada importanta, dedicata rafinarii si diversificarii portofoliului de produse, cresterii listei cu furnizori si asigurarii unui flux stabil de marfa, standardizarii anumitor procese si mentinerii aceleiasi relatii prietenesti cu clientii bacaniei.

Fratii Razvan si Bogdan Hobeanu se afla acum aproape de finalul unei prime etape extrem de importante pentru proiectul lor de business, Kenubi – prima verisiune a aplicatiei lor. Spre deosebire de celelalte start-up-uri din program, in cazul lor a fost nevoie de o lunga perioada de cercetare si dezvoltare, mai ales ca este vorba de un produs care se adreseaza pietei internationale.

Desi deocamdata nu au organizat o lansare oficiala, sotii Alexandra si Stelian Sarlea au deschis usile centrului medical Asteco Lifestyle inca din luna august, iar primii clienti nu au intarziat sa apara. Start-up-ul lor are la baza o idee complexa, pentru implementarea careia este nevoie de multa munca si rabdare pana la definitivarea conceptului si la castigarea unui segment recurent de clienti. Insa, cei doi antreprenori au invatat din greseli si acum trec printr-o perioada de regandire si rafinare a conceptului, care ii va ajuta sa se pozitioneze si mai bine pe piata.

Mai multe detalii legate de evolutia Start&Grow, de la lansare si pana in prezent, precum si planurile din perioada urmatoare, pot fi gasite in articolul publicat pe startups.ro (http://www.startups.ro/startandgrow/articole/195-de-zile-de-antreprenoriat-in-timp-real.html).

Start&Grow este un program lansat de startups.ro in parteneriat cu Microsoft Romania, pentru a sustine dezvoltarea unor afaceri promitatoare, oferindu-le acces gratuit la cele mai bune resurse de business.

startups.ro este primul portal de antreprenoriat din Romania care are la baza continut propriu, realizat in stil jurnalistic, special pentru acest target. Proiectul a fost lansat la inceputul anului 2008 si se adreseaza celor care vor sa lanseze o companie, dar si antreprenorilor care au propria afacere si vor sa o dezvolte in continuare.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu:

Oana Caltea
Coordonator comunicare
startups.ro
Mobil: 0727.480.864
Tel: 0314.278.192
[email protected]

Sursa: startups.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.