ProCredit Bank continua programul de sprijinire a intreprinderilor mici si mijlocii

ProCredit Bank, IMM

Clientii pot obtine sume suplimentare pentru plata datoriilor comerciale, a taxelor sau pentru investitii si capital de lucru, pe o perioada de finantare de pana la 10 ani.

In plus, banca a creat pachete dedicate de produse si servicii care permit optimizarea costurilor lunare aferente serviciilor bancare utilizate de catre persoanele juridice.

Clientii detinatori de afaceri care aleg unul dintre cele doua pachete pe care banca le pune la dispozitie platesc un singur comision lunar pentru toate produsele si serviciile incluse, mai mic decat pentru accesarea separata a acestora si beneficiaza de reduceri de pana la 20% la comisioanele aferente platilor si incasarilor nationale.

Pachetul ProBusiness include cont curent, card de debit principal, cont de economii, aplicatie pentru gestionarea platii salariilor (ProSalary) si serviciul de informare plati prin SMS (InfoPlati SMS) pentru controlul tranzactiilor efectuate prin instrumente de debit. Pachetul ProBusiness Plus include, pe langa produsele din pachetul ProBusiness, extras de cont gratuit si Internet Banking.

“Vom continua sa cautam solutii pentru facilitarea accesului companiilor la finantare, precum si pentru sprijinirea acestora in derularea operatiunilor bancare zilnice intr-un mod profesionist si eficient. Consideram ca oferirea unor pachete complete de produse si servicii de calitate, adaptate specificului afacerii si pietei in care functioneaza, este esentiala. In egala masura, credem ca un business center – spatiul special creat pentru clientii nostri persoane juridice – este oportun dezvoltarii unor relatii de afaceri de succes.” (Ilinca Rosetti, Director General ProCredit Bank)

Sursa: ProCredit Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.