Peste 4 milioane de lei fonduri nerambursabile pentru municipiul Sfantu Gheorghe

Sfantu Gheorghe, fonduri nerambursabile

Fondurile sunt alocate prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 1, fiind solicitate pentru dezvoltarea municipiului ca si centru urban.

Semnarea contractului de finantare nerambursabila va avea loc in prezenta domnului Simion Cretu, director general ADR Centru, a domnului Tamas Sandor, presedinte al Consiliului Judetean Covasna, precum si a domnului Antal Arpad, primar al municipiului Sfantu Gheorghe, beneficiarul proiectului.

Proiectul “Amenajarea spatiilor pietonale din centrul istoric al muncipiului Sfantu Gheorghe” a fost depus spre finantare la sediul ADR Centru din Alba Iulia in 2009 si este cel de-al treilea contract de finantare nerambursabila, semnat pe domeniul 1.1, din totalul celor 5 proiecte individuale eligibile ce constituie Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, elaborat de Primaria municipiului Sfantu Gheorghe pentru dezvoltarea orasului.

In cadrul acestei axe prioritare sunt finantate, pe termen mediu sau lung, Planurile Integrate de Dezvoltare Urbana, formate din 2, 3 sau mai multe cereri de finantare individuale, cereri care contribuie impreuna la regenerarea socio-economica a arealelor urbane – zone de actiune urbana – clar delimitate spatial in cadrul ora?elor.

Pentru mai multe informatii si detalii referitoare la activitatile si investitiile prevazute in acest proiect, precum si informatii referitoare la celelalte proiecte contractate la nivelul municipiului Sfantu Gheorghe si al judetului Covasna, va invitam sa luati parte la evenimentul de informare organizat pentru semnarea contractului de finantare.

Evenimentul va avea loc la sediul Primariei municipiului Sfantu Gheorghe, str. Pet?fi Sándor (fosta str. 1 Decembrie 1918) nr. 2, Sala de Sedinte – Cam. 29. Persoana contact Nicolae Marginean, sef Serviciu Relatii Publice ADR Centru, 0258/818616, interior 123, [email protected].

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.