ProCredit Bank faciliteaza accesul companiilor mici la finantare

ProCredit Bank

Oferta se adreseaza intrepinderilor cu o cifra de afaceri cuprinsa intre 150.000 si 750.000 euro. Clientii pot solicita finantare atat pentru acoperirea cheltuielilor curente, cat si pentru proiecte de investitii, pe o perioada de pana la 15 ani si cu o perioada de gratie de pana la 12 luni.

Mai mult, in cazul in care acestia doresc refinantarea datoriilor curente cu alte institutii, ProCredit Bank ofera consiliere pentru stabilirea noii structuri de plata, intr-o singura rata lunara.

In plus, clientii persoane juridice beneficiaza de pana la 40% reducere fata de costurile la ghiseu la comisioanele aferente platilor si incasarilor nationale, daca aleg pachetul de servicii bancare ProBusiness Plus.

“Gasim un potential ridicat pe sectorul intreprinderilor mici, dar identificam si o nevoie a acestora de acces la servicii si produse de finantare fara costuri suplimentare si de consiliere in alegerea celor mai bune solutii pentru afacere. Prin aceasta masura dorim sa sustinem o reasezare a finantarii unei afaceri in mod corect, refinantarea creditelor intr-o structura corecta, toate acestea pentru a putea permite stabilizarea afacerii si accesarea de noi fonduri pentru capital de lucru si investitii” – Andreea Enache, Director Divizie Persoane Juridice

Despre ProCredit Bank:

ProCredit Bank este o banca orientata spre dezvoltare, care ofera o gama larga de servicii si produse bancare la cele mai inalte standarde. In activitatea noastra de creditare ne concentram asupra intreprinderilor foarte mici, mici si mijlocii, deoarece suntem convinsi ca aceste afaceri creeaza cel mai mare numar de locuri de munca si au o contributie vitala la dezvoltarea economica a tarii in care opereaza.

Spre deosebire de alte banci, banca noastra nu promoveaza creditele de consum. In schimb, ne angajam sa punem la dispozitia clientilor nostri produse si servicii bancare in mod responsabil si sa formam o cultura a economisirii si parteneriate de durata cu acestia.

Actionarii nostri asteapta o rambursare sustinuta a investitiilor, si nu au ca principal interes maximizarea profitului pe termen scurt. Investim masiv in instruirea personalului nostru, pentru a crea o atmosfera de lucru eficienta si agreabila si pentru a oferi cele mai prietenoase si cele mai competente servicii clientilor nostri.

ProCredit Bank sprijina afacerile clientilor sai in cel mai eficient mod, la standardele internationale ale bancii. Fiind o banca full-service, ProCredit Bank Romania ofera clientilor sai – persoane fizice si juridice – mai multe produse de economisire in conditii avantajoase.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.

Pentru mai multe informatii:
ProCredit Bank Romania
Monica Vasile
Telefon: 021-201.60.42
www.procreditbank.ro

Sursa: ProCredit Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.