Proiect de 9 milioane lei pentru refacerea strazilor din Centrul Iasului

Iasi

Valoarea totala a investitiilor se ridica la 9,1 milioane lei. Lucrarile presupun in special modernizari de strazi si parcari.

“Am depus proiectul si am primit confirmarea ca documentatia este completa. Urmeaza sa intre in etapele de analiza tehnica, economica. Suma nerambursabila solicitata este de 7,2 milioane lei. Proiectul va trebui sa fie implementat in termen de 18 luni, pentru lucrari fiind alocata o perioada de 12 luni”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Fondurile europene vor fi utilizate pentru modernizarea strazilor Costache Negri, Barboi, stradela Barboi, strada Armeana, strada Sfintul Sava, strada Agatha Barsescu, strada Golia. Parcarile incluse in proiect sint cele de la Teatrul National, cea din spatele Primariei si cea din zona strazii Armeana.

Municipalitatea a mai depus alte cinci proiecte pe axa I din Programul Operational Regional. Pentru patru dintre ele s-au semnat deja contractele de finantare si urmeaza sa fie organizate licitatiile de executie. Valoarea acestor proiecte este de peste 65 milioane euro.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.