S-a gasit diriginte de santier pentru un proiect blocat

diriginte de santier

Municipalitatea a organizat o licitatie pentru dirigintia de santier necesara pentru proiectul Centrului Tehnologic Regional. Licitatia a fost estimata la 138.000 lei, fara TVA.

“A fost depusa o singura oferta, de la firma Medos Construct & Consulting SRL din Iasi. Oferta financiara a fost de 80.000 lei, fara TVA. Comisia de licitatie va analiza documentatia depusa si va anunta rezultatul in cel mai scurt timp”, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvint al Primariei.

Centrul Tehnologic Regional are o valoare totala de 18,2 milioane lei si beneficiaza de finantare europeana prin Programul Operational Regional. Centrul Tehnologic va fi construit in CUG, in zona in care exista deja parcul tehnologic Tehnopolis si Centrul Expozitional Moldova.

In aceasta perioada este organizata si licitatia pentru realizarea lucrarilor. Procedura este insa contestata de SC Electrica Serv. Societatea a depus deja o contestatie care va fi analizata de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.