Cum sa iti bati joc de 10 milioane de euro: buruieni si pomi uscati la un proiect european inaugurat recent

Bastionul din Timisoara

In loc sa devina un obiectiv reprezentativ pentru tot judetul, Bastionul din Timisoara devine o rusine a orasului. Dupa ce s-a investit aici “o caruta de bani” autoritatile locale si judetene, care au in patrimoniu cladirea, nu au fost in stare sa puna la punct un sistem de management prin care zona sa prinda viata.

Singurii timisoreni care mai populeaza Bastionul sunt skaterii si rollerii care vin aici sa faca giumbuslucuri. Lor li se adauga cele doua-trei perechi de miri care aleg ca si locatie pentru pozele de nunta Bastionul.

In rest, obiectivul nu a atras niciun eveniment cultural important, asa cum a fost promis, cu exceptia evenimentelor “culturale” de la discoteca de fite Zambara. In tot acest timp, spatiul verde din Bastion arata exact ca pasunea de la Sag. Unde si unde cate un petic de verdeata rasarit de la mama natura, multi pomi, care de care mai exotici, uscati si crengi cazute la intamplare.

Vina pentru penibilul din Bastion este, ca de obicei, undeva la mijloc. Autoritatile spun ca firma care a facut lucrarea nu si-a facut bine treaba si trebuie sa refaca spatiul. In acelasi timp, nici nu s-au intretinut spatiile verzi, deasupra portiunii de cladire care apartine Primariei Timisoara fiind o adevarata faneata.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.