OI IMM: Instructiune importanta pentru beneficiarii POSCCE

instructiune, beneficiari POSCCE

Art. 1. Incepand cu data prezentei instructiuni la depunerea cererilor de rambursare beneficiarii nu vor mai depune documente in original si se vor depune numai copii certificate ale acestora.

Art. 2. Pentru evitarea dublei finantari, toate facturile fiscale atasate vor fi inscriptionate pe fata, sub semnatura reprezentantului legal al beneficiarului, cu mentiunea “finantat POS CCE, Axa Prioritara (…)”, denumirea proiectului, codul SMIS – CSNR si numarul contractului de finantare.

Art. 3. Beneficiarii care au depus la AM POS CCE sau OI IMM pana la data prezentei instructiuni documente justificative in original, se vor prezenta prin reprezentantul legal sau persoana imputernicita cu stampila societatii in Calea Victoriei, nr. 152, Sector 1, Bucuresti la AM POS CCE sau OI IMM, in functie de locul unde au fost depuse, in vederea ridicarii acestora in cel mai scurt timp (maxim 30 de zile de la data prezentei instructiuni).

Important!
Singurele documente originale care vor fi depuse in continuare la depunerea cererii de rambursare de catre beneficiari vor fi: formularele completate ale cererilor de rambursare in patru exemplare (Anexa III la contractul de finantare) si Rapoartele de progres sau final ale proiectului completate in doua exemplare (Anexa IVa si Anexa IVb la contractul de finantare) in conformitate cu prevederile contractului de finantare.

Sursa: Organismul Intermediar pentru IMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.