Lansarea Forumului Finantare.ro – ducem accesul la informatii despre finantari la urmatorul nivel

forum

Finantare.ro, numarul 1 in informatii despre finantari, duce mai departe misiunea sa de sustinere a mediului de afaceri din Romania prin crearea unei comunitati online a tuturor celor interesati de domeniul finantarilor: Forumul Finantare.ro.

Forumul vine in completarea comunitatii deja create in jurul site-ului din care mai fac parte: blogul oficial Finantare.ro blog.finantare.ro, platforma de bloguri profesionale www.finantare.ro/bloguri.html, Conferintele Finantare.ro si firmele de consultanta din comunitatea FinantarePRO.

Astfel, Finantare.ro va oferi in continuare cele mai complete informatii despre programele de finantare asa cum si-a obisnuit utilizatorii, iar in plus acestia vor avea posibilitatea sa participe activ la dezvoltarea site-ului prin implicarea in Forumul Finantare.ro.

Sectiunile forumului acopera toate tipurile de finantari si sunt structurate intr-o maniera clara si usor de utilizat pentru a facilita membrilor sai comunicarea si schimbul de informatii.

Forumul va fi locul ideal de intalnire pentru a face schimb de idei si de informatii, pentru a expune opinii personale si a afla din experientele altor utilizatori, toate menite sa intregeasca imaginea pietei finantarilor din Romania anului 2011.

O astfel de comunitate formata din specialisti, persoane care au accesat fonduri sau care sunt interesate sa acceseze raspunde cel mai bine nevoii de comunicare, de interpretare si de intelegere a informatiilor si procesului obtinerii de finantari.

Actionand mereu cu dedicare, atitudine de lider si integritate pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri, Finantare.ro ramane numarul 1 in informatii despre finantari, iar acum duce comunicarea la un alt nivel prin implicarea activa a utilizatorilor sai.

Despre Finantare.ro

Finantare.ro este cea mai completa sursa gratuita de informatii privind fondurile structurale si celelalte tipuri de finantari nerambursabile si credite pentru sectorul IMM, administratia publica si sectorul ONG din Romania.

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati forum.finantare.ro.

Persoana de contact:
Marius Alexa – CEO Finantare.ro
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.