Fonduri nerambursabile pentru modernizarea Complexului de Servicii Sociale Gaesti, judetul Dambovita

fonduri nerambursabile

Proiectul a primit finantare din Regio, Axa prioritara 3 “Imbunatatirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de interventie 3.2 “Reabilitarea/ modernizarea/ dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale”.

Valoarea totala a contractului este de 3.626.026,96 lei, din care valoarea totala eligibila este de 2.899.205 lei (finantare FEDR: 2.464.324,25 lei; finantare din bugetul national: 376.896,65 lei; cofinantare eligibila beneficiar: 57.984,10 lei).

Proiectul vizeaza imbunatatirea calitatii infrastructurii pentru trei centre sociale din Complexul de Servicii Sociale Gaesti: Centrul de plasament pentru copii cu dizabilitati, Centrul de primire in regim de urgenta pentru copilul cu handicap sever si Centrul de zi pentru copii cu dizabilitati.

Durata de implementare a proiectului este de 21 de luni, perioada in care se vor realiza lucrari de modernizare a spatiilor de la parter si etajul I din Complexul de Servicii Sociale Gaesti si se vor asigura dotarile necesare pentru implementarea de noi activitati de recreere, de educatie, integrare/reintegrare sociala (ergoterapie, cromoterapie si meloterapie) in cadrul celor trei centre sociale aflate in complex.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.