CEC Bank a lansat un credit special pentru fermele de pasari si porcine

credit, porcine, ferme

CEC Bank lanseaza un nou produs de creditare destinat beneficiarilor eligibili pentru finantarea capitalului de lucru, pentru desfasurarea activitatilor curente, inclusiv pentru plata obligatiilor catre bugetul de stat si celelalte bugete.

Categoriile de clienti eligibili care pot accesa aceste credite sunt reprezentate de persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale, constituite potrivit OUG nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale, cu modificarile ulterioare, si/sau persoane juridice care detin/cresc sau exploateaza pasari/porcine, individual sau in forme juridice, in scopul obtinerii productiei agricole.

Creditele se acorda in LEI, iar valoarea creditului poate fi de pana la 80% din valoarea sumelor mentionate in adeverintele emise de APIA.

Costurile practicate de CEC Bank pentru finantarea acestor clienti sunt urmatoarele:
– dobanda: intre 9,5% si 10,5%, in functie de clasa de performanta financiara in care se incadreaza clientul;
– comision de gestiune de 0,25% aplicat la valoarea acordata si perceput la fiecare utilizare.

Creditele beneficiaza de garantia emisa de FGCR, care reprezinta un procent de pana la 80% din valoarea creditului acordat. In completare, clientul prezinta bancii un bilet la ordin in alb, ipoteca mobiliara pe conturile deschise la banca si ipoteca asupra sumelor cuvenite beneficiarilor de la APIA, conform adeverintelor eliberate.

Sursa: CEC Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.