EXIMBANK este un partener activ pentru companiile romanesti

Pentru a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri din Romania si competitivitatea companiilor romanesti pe pietele externe, EXIMBANK si-a deschis portile si catre dezvoltarea sectoriala, regionala si dezvoltarea IMM-urilor astfel incat sa se realizeze nivelul de performanta existent pe piata Uniunii Europene.

Prin Ordonanta de Urgenta nr. 146, din 3 noiembrie 2005, Guvernul a extins posibilitatile EXIMBANK de a sustine prin instrumente financiare specifice, alaturi de operatiunile de comert exterior, si alte proiecte si sectoare de activitate, cum ar fi dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea si modernizarea utilitatilor de interes public, dezvoltarea regionala, activitatea de cercetare-dezvoltare, protectia mediului inconjurator, ocuparea si formarea personalului, dezvoltarea IMM-urilor precum si dezvoltarea societatilor cu capital romanesc in strainatate.

Partener al bancilor comerciale, EXIMBANK ofera produse si servicii complementare, preluand astfel riscurile specifice tranzactiilor.

Sursa: , Hotnews.ro, 24 noiembrie 2005

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.