Forumul deschis pentru Inovare si Transfer Tehnologic – editia a V-a

Ajuns deja la cea de a V-a editie, Forumul deschis pentru Inovare si Transfer Tehnologic a instaurat deja o frumoasa traditie in peisajul R&D din Romania, constituind cea mai importanta platforma de comunicare pentru toti actorii implicati in domeniu: autoritatile centrale si locale, institute de cercetare, universitati, intreprinderi mici si mijlocii.

Si anul acesta Forumul se va desfasura pe durata a doua zile:

  • Marti, 14 martie, se va aborda o tematica larga referitoare la rolul inovarii in cresterea economica, modul de interoperabilitate al retelelor inovative deja create, finantarea inovarii, rolul universitatilor in transferul tehnologic. Acestor tematici li se vor acorda sesiuni tematice speciale;
  • Miercuri, 15 martie, va sta sub semnul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, abordand tematica finantarii efortului de cercetare din viitoarele fonduri structurale precum si pregatirea pentru Programul cadru 7.

Forumul se va bucura si anul acesta de o larga participare a unor prestigiosi experti, din tara si strainatate.

Va invitam, asadar, sa participati la a V-a editie a Forumului deschis pentru Inovare si Transfer Tehnologic ce va avea loc pe 14 si 15 Martie 2005, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Municipiului Bucuresti, Bd. Octavian Goga 2, sala Alexandru Ioan Cuza, etaj 4, tronson 3.

Daca sunteti interesat de a promova imaginea intreprinderii Dvs in cadrul Forumului., va rugam sa luati legatura cu dl. Daniel Cosnita, IBD/GTZ, T. 3190176, F. 3190181, email: [email protected].

Sursa: , Redactia Finantare.ro, 9 martie 2006

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.