Seminar la Iasi: “Solutii de finantare a IMM-urilor din regiunea Nord Est”

Templus Advertising in parteneriat cu Guvernul Romaniei, Agentia pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie si Federatia Patronatelor IMM Iasi, organizeaza, in data de 7 aprilie, intre orele 9.30 si 18.00, la Iasi (la hotel EUROPA WORLD TRADE CENTER, str. A. Panu nr. 26), seminarul national “Solutii de finantare a IMM-urilor din regiunea Nord Est”.

In cadrul evenimentului se va dezbate tema finantarii intreprinderilor mici si mijlocii, luand in calcul toate liniile de finantare pentru acest segment: credite, programe de finantare externa (cu cota de cofinantare sau fara), granturi, programe de finantare de la bugetul de stat.

Scopul seminarului este acela de a oferi informatii la zi despre oportunitatile de finantare disponibile tuturor oamenilor de afaceri care doresc sa-si dezvolte activitatile in Regiunea Nord-Est, facilitand astfel accesul la aceste programe. De asemenea, vrem sa cream un dialog direct intre oficialitati, bancheri si oamenii de afaceri din acea parte a tarii. Invitatii, oficialitati si specialisti, vor vorbi despre caracteristicile economiei romanesti actuale, despre problemele cu care se confrunta segmentul IMM si despre mediul financiar-bancar autohton.

La eveniment vor participa oficiali din cadrul Guvernului ROMANIEI, Agentiei pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Integrarii Europene, Bancii Nationale a ROMANIEI, Delegatiei Comisiei Uniunii Europene in Romania, Agentiei SAPARD, Institutului Bancar Roman, reprezentanti ai celor mai importante banci de pe piata romaneasca, ai fondurilor de garantare a creditelor pentru IMM, autoritati locale si oameni de afaceri din judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui.

De asemenea, vor fi prezenti la seminar si diplomati straini care vor impartasi auditoriului din experienta statelor pe care le reprezinta, in ceea ce priveste finantarea intreprinderilor mici si mijlocii.

Evenimentul se desfasoara sub patronajul Guvernului Romaniei si in parteneriat cu ANIMMC si Federatia PATRONATELOR IMM din Iasi, persoana de contact: Nicoleta Rotomeza, PR Assistant, tel/fac: 021-319.37.66, e-mail:[email protected]

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.