De la inceputul anului 2006, Libra Bank a deschis 4 noi sucursale

Libra Bank continua strategia de extindere teritoriala, deschizand de la inceputul acestui an 4 noi sucursale. Clientii pot gasi acum Libra Bank si in orasele: Sibiu, Piatra Neamt (in cadrul magazinului WinMarkt) si Iasi, unde sunt situate 3 dintre aceste sucursale noi. Cea de-a patra se afla in Bucuresti, in cartierul Berceni. In urmatoarele luni vor fi deschise alte 4 sucursale Libra Bank, pentru care au fost deja stabilite locatiile.

Noile sucursale vin in intampinarea nevoilor financiare, atat ale clientilor persoane fizice, din orasele si zonele respective, cat si ale companiilor si reprezentantilor profesiilor liberale. Pentru toate aceste categorii de clienti, banca a creat servicii si produse dedicate.

Din 2003, Libra Bank este membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH), unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania. NCH are investitii de aproximativ 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Preluarea Libra Bank de catre companiile membre ale NCH, acum 3 ani, a marcat totodata si relansarea activitatii bancii. Eforturile depuse pentru restructurarea bancii si-au aratat rezultatele in cursul anului trecut, cand Libra Bank a inregistrat una dintre cele mai inalte rate de crestere din sistemul bancar romanesc.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.