Proiectul “LOGO EAST – Romania”

Proiectul “LOGO EAST“, finantat de Ministerul olandez al Afacerilor Externe, sub auspiciile programelor de asistenta MATRA, are ca obiectiv general imbunatatirea calitatii activitatii autoritatilor locale si regionale din Romania, pentru a raspunde standardelor de performanta practicate in Uniunea Europeana.

Obiectivele specifice au in vedere crearea si dezvoltarea capacitatii la nivelul autoritatilor locale si cresterea rolului acestora in cadrul unor parteneriate externe, in urmatoarele domenii de interes: furnizarea de servicii locale, management intern, etica si integritate, participarea cetatenilor la procesul decizional.

Programul pentru Romania este deschis reprezentantilor autoritatilor locale (la nivelul prefecturilor, municipalitatilor, oraselor si comunelor) care participa in prezent la proiecte de “infratiri” sau au relatii de cooperare cu organizatii olandeze eligibile pentru acest program. Etapa stabilirii participantilor romani va avea loc dupa ce Asociatia Olandeza a Municipalitatilor (VNG) va selecta, din cele peste 40 de proiecte concrete de colaborare si asistenta depuse, cele 14 proiecte specifice, care vor beneficia de asistenta pe perioada urmatoarelor 15 luni.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.