Banca Comerciala Carpatica deschide o noua unitate in Bucuresti

Procesul de extindere teritoriala a Bancii Comerciale Carpatica se mentine intr-un ritm alert, prin inaugurarea, in data de 17 mai 2006, a unei noi unitati in Bucuresti – Sucursala Bucuresti Alba-Iulia.

Sucursala Bucuresti Alba-Iulia este a zecea unitate Carpatica din capitala, inscriindu-se in ambitiosul plan al bancii de extindere in perimetrul bucurestean. Aceasta sucursala precede noi unitati aflate in stadii avansate de amenajare si care vor fi inaugurate in cursul lunii mai: Bucuresti – Oltenitei, Bucuresti – Herastrau, Bucuresti – Iuliu Maniu, Bucuresti – Voluntari, Bucuresti – Otopeni. Astfel, obiectivul prevazut in strategia de extindere teritoriala in ceea ce priveste prezenta cu 20 de unitati in capitala, pana la sfarsitul anului 2006, va fi realizat prin eforturile sustinute ale specialistilor BCC in cursul primului semestru al acestui an. De asemenea, pana a finele anului 2007, Banca Carpatica va fi reprezentata, in Bucuresti, prin cel putin 30 de unitati operationale.

Incepand din data de 17 mai 2006, B.C. Carpatica detine 144 de unitati in toate municipiile resedinta de judet, in principalele municipii, orase si comune din tara, situandu-se astfel pe locul sapte in topul bancilor din sistem. Banca intentioneaza sa investeasca sume importante (peste 6,5 mil. euro) pentru extinderea retelei, precum si pentru modernizarea si diversificarea ofertei de produse si servicii si a canalelor de distributie a acestora. Procesul extinderii teritoriale este sustinut si de sistemul informatic centralizat, deosebit de performant, functional incepand cu data de 15 mai 2006 in intreaga retea BCC.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.