Seminar de leadership organizat de Raiffeisen Bank in Bucuresti

Raiffeisen Bank si Ascendis au organizat la Bucuresti la hotel Crowne Plaza in data de 30 mai 2005, un seminar despre leadership adresat managerilor intreprinderilor mici si mijlocii, cu scopul de a sprijini mediul de afaceri, in contextul aderarii la Uniunea Europeana. Astfel de seminarii vor fi organizate in perioada urmatoare si in alte orase importante din tara, la Brasov, Timisoara si Iasi.

Temele prezentate la acest seminar au cuprins cele 10 provocari ale liderului pentru performanta, un ghid practic de comportament pentru lideri sau sisteme de management al performantei.

„Mediul de afaceri romanesc este direct vizat de provocarea pe care o va aduce aderarea noastra la Uniunea Europeana. Firmele autohtone vor trebui sa se impuna in fata concurentei acerbe, iar pentru asta avem nevoie de lideri puternici in mediul economic”, a spus Alexandru Ciobanu, director sector IMM, Raiffeisen Bank.

Organizand aceste seminarii, Raiffeisen Bank vine în întampinarea nevoiei de informare si pregatire a comunitatii de afaceri cu o prezentare detaliata a modului in care liderii pot deveni mai puternici si mai eficienti. Mai mult, Raiffeisen Bank pune la dispozitia partenerilor sai consultata de specialitate si produse bancare specifice care pot sustine pregatirea si investitiile fiecarui IMM pentru a putea avea succesul dorit pe piata.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.