Seminarul de incheiere a proiectului Fondul de modernizare pentru dezvoltarea administratiei publice la nivel local

Ministerul Administratiei si Internelor din Romania, prin Unitatea Centrala pentru Reforma Administratiei Publice, organizeaza astazi, 5 iunie 2006, seminarul de incheiere a proiectului Fondul de Modernizare pentru Administratia Publica Locala.

Evenimentul are loc la Centrul Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor din Bucuresti, str. Mihai Voda, nr. 17, sector 5.

La acest eveniment participa reprezentanti ai conducerii Ministerului Administratiei si Internelor si Unitatii Centrale pentru Reforma Administratiei Publice, Robert Jennings – seful de proiect, beneficiarii proiectelor castigatoare din acest program, reprezentanti ai institutiei prefectului si ai consiliilor judetene, membrii Unitatii Centrale pentru Reforma Administratiei Publice.

Proiectul in valoare de 6,4 milioane euro finantat de catre Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei, in cadrul programului PHARE 2002, desfasurat pe parcursul a 24 luni s-a axat pe dezvoltarea capacitatii colectivitatilor locale de asigurare a unei gestionari mai eficiente a fondurilor disponibile si imbunatatirea activitatii de colectare a taxelor si impozitelor locale.

Fondul de Modernizare a avut urmatorele prioritati:

– Introducerea de noi instrumente, proceduri si mecanisme care sa conduca la imbunatatirea gestionarii fondurilor la nivel local;

– Cresterea calificarii personalului specializat de la nivelul colectivitatilor locale in gestionarea banilor publici;

– Dezvoltarea parteneriatului la nivelul comunitatilor locale;

Pentru informatii suplimentare accesati site-ul: Ministerul Administratiei si Internelor

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.