Programul de finantare a IMM-urilor initiat de Volksbank si CCIR

A fost lansat oficial programul ARIADNA de finantare a IMM-urilor, program comun realizat de CCIR si Volksbank.

Prin intermediul biroului amplasat in incinta CCIR si prin actiunile lor conjugate de informare a comunitatii de afaceri, cele doua institutii faciliteaza accesul Intreprinderilor Mici si Mijlocii la credite pentru finantarea investitiilor si a capitalului de lucru.

Prin programul ARIADNA se pot finanta companiile care au: mai putin de 100 de angajati si au capital majoritar privat. De asemeni, intreprinderile trebuie sa aiba o cifra de afaceri mai mica de 40 mil. de euro/an.Creditele in lei se acorda rapid cu dobanda si costuri aferente deosebit de avantajoase, fiind acceptate categorii diverse de garantii.

Beneficiarii creditului sunt companiile cu activitate continua in ultimele 18 luni, au avut profit net in ultimul an si au capacitatea de a rambursa creditul solicitat. Creditul este destinat investitiilor si capitalului de lucru avand ca termen de rambursare maxim 5 ani pentru finantarea investitiilor si de maxim 1 an pentru finantarea capitalului de lucru. Dobanda incepe de la 9,5% pe an pentru creditele in lei.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.