Conferinta PROFINN 2006

In cadrul Targului de Proiecte de Finantare si Idei de Afaceri, editia a doua, in Domeniul Agriculturii Ecologice si Industriei Alimentare – Profinn 2006, a fost lansat, un proiect care presupune realizarea primul Catalog Oficial al Serviciilor de Excelenta si Profesionistilor in Industria Ospitalitatii. sub genericul “ROMANIA – BUSINESS & LEISURE”.

Catalogul “Romania-Business & Leisure” va fi tiparit in editie bilingva engleza-romana, iar o versiune electronica completa si interactiva va fi permanent actualizata si oferita spre consultare online.

Acest proiect vizeaza apararea drepturilor civice ale consumatorilor si a perfectionarea standardelor serviciilor de ospitalitate asigurate rezidentilor straini, vizitatorilor si turistilor care doresc sa beneficieze locatii de business & leisure in Romania.

Procesul de primire a inscrierilor in vederea procesului de selectie si evaluare se desfasoara intre 14 iunie si 15 iulie 2006.

Rezultatele finale vor fi anuntate de Comitetul de Selectie in luna noiembrie, iar lansarea Catalogului “Romania-Business & Leisure” va avea loc in cadrul “Zilelor Europene ale Concurentei si Competitivitatii in Romania” (editia a II-a).

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul organizatorilor: www.profinn.ro.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.