Obiectiv reabilitat la Harghita

CHF International Romania organizeaza miercuri, 6 septembrie 2006, prima inaugurare a unuia dintre obiectivele reabilitate in judetul Harghita prin intermediul Programului Romanian Flood Recovery (RFR), program prin care se ofera asistenta zonelor afectate de inundatiile din 2005.

Evenimentul va avea loc la ora 15:00, in comuna Feliceni, sat Hoghia, judetul Harghita, unde va fi inaugurat caminul cultural reabilitat.

CHF International, organizatie non-profit americana de dezvoltare internationala, a oferit prin intermediul Programului Romanian Flood Recovery (RFR) asistenta pentru sute de familii si pentru peste 80 de comunitati din Romania ce au fost direct afectate de inundatiile devastatoare din 2005.

Programul RFR este finantat de Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID) si a fost infiintat cu scopul de a acorda asistenta rapida si cu impact economic pozitiv pe termen lung, in zonele afectate de inundatii.

Acest program permite celor afectati de aceste calamitati sa ia parte la procesul de reconstructie, precum si sa invete cum sa atenueze efectele unor viitoare inundatii.

Contributia estimata a CHF/USAID pentru proiectele din judetul Harghita se ridica in total la 180.000 USD, fara a include sumele acordate prin intermediul imprumuturilor cu dobanda redusa.

Sursa: CHF International Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.