Seminar: Finantarile – intre facilitati si constrangeri

Revista “Finante si Afaceri” continua seria de evenimente, aducand in atentie un nou subiect de maxim interes: “Finantarile – intre facilitati si constrangeri”.

Cei mai de seama analisti si experti din domeniu vor dezbate aceasta tema in cadrul seminarului ce va avea loc vineri, 29 septembrie intre orele 10:00 – 13:00, la sediul BNR.

Seminarul isi propune o dezbatere privind legislatia specifica si normele de aplicare pentru o reglementare cat mai buna a acestora in functie de propunerile si solicitarile potentialilor beneficiari.

Vor fi abordate subiecte privind creditul imobiliar, creditul de consum, institutiile financiare nebancare, precum si multe altele.

Invitatii de onoare sunt: domnul Sebastian Vladescu, Ministrul Finantelor Publice, domnul Varujan Vosganian, Presedintele Comisiei Buget Finante Banci din Senat, domnul Mihai Tanasescu, presedintele Comisiei Buget Finante Banci din Camera Deputatilor si domnul Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR si domnul Florin Georgescu, Prim-viceguvernator BNR.

Vor fi prezenti si reprezentanti la varf ai BNR, ai institutiilor si companiilor interesate de tema seminarului, ai asociatiilor profesionale din domeniu si, nu in ultimul rand, ai presei.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.