Guvernul aloca 24 de milioane lei pentru infrastructura

Guvernul a alocat peste 24 de milioane de lei pentru repararea si modernizarea infrastructurii din 12 judete, cea mai mare suma, aproape cinci milioane de lei, fiind alocata judetului Valcea.

Suma alocata judetului Valcea va fi utilizata pentru reabilitarea drumului judetean Gura Vaii – Muereasca – Manastirea Frasinei, afectat de calamitati.

Autoritatile locale din orasul valcean Horezu vor primi peste 1,1 milioane de lei pentru reabilitarea spitalului si a unor unitati de invatamant din localitate.

Alte 4,5 milioane au fost alocate pentru 18 localitati din judetul Teleorman, pentru plata ajutorului social si a salariilor asistentilor care ingrijesc persoanele cu handicap grav, achitarea restantelor pe care le au unele institutii la plata energiei electrice, achizitia combustibilului folosit la incalzirea unitatilor de invatamant si reabilitarea infrastructurii.

Judetele Maramures, Iasi, Ialomita, Harghita, Covasna, Constanta, Alba, Salaj, Suceava si Bihor vor beneficia si ele de fondurile alocate de guvern, bani ce provin din Fondul de rezerva bugetara.

Sursa: Wall-Street

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.