Curs: Proiectarea pentru dezvoltare sociala

Reprezentantii organizatiilor publice, private sau neguvernamentale care doresc sa acceseze fonduri europene in perioada 2007-2013, precum si functionarii publici din cadrul autoritatilor locale sunt invitati sa participe la Cursul de formare pentru accesul la fondurile europene “Proiectarea pentru dezvoltare sociala”.

Cursul incepe pe 18 ianuarie 2007.

Cursul porneste de la conceptia de proiect si merge pana la formalizarea acestuia dupa regulile programelor europene. Cele 240 de ore cat dureaza cursul vor fi impartite in 112 ore predate in sala de curs (intre 18 ianuarie si 16 martie in Bucuresti) si 128 de ore de invatamant la distanta.

“Proiectarea pentru dezvoltare sociala” este organizat de Laboratorul de stiinte ale Cetateniei, institut italian de cercetare si formare, in colaborare cu Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania si Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala – Bucuresti.

Cursul face parte din programul mai amplu de colaborare cu tarile din Europa centrala si de est, finantat de Ministerul afacerilor externe din Italia.

Participarea la curs este gratuita.

Organizatorii nu asigura cheltuielile de cazare, masa sau transport. Doritorii trebuie sa depuna un dosar in vederea participarii. Pe baza acestui dosar, precum si pe baza interviului care va avea loc la Bucuresti in datele de 14 si 15 decembrie o Comisie speciala va selecta participantii la Curs.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Centrului Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti

Persoane de contact: Cornelia Saulean si Petronela Armasu

Tel: 021 3108963 sau 072 9035767

Fax: 021 3125270

E-mail: [email protected]

Website: www.crfb.ro.

Sursa: Guvernul Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.