Romstal Leasing a majorat cu 8 milioane euro linia de credit de la Alpha Bank

Actionarii Romstal Leasing au aprobat majorarea liniei de creditare de la Alpha Bank Romania cu 8 milioane euro, iar banii urmeaza sa fie utilizati pentru activitatea de leasing, a informat un anunt al companiei.

Actionarii diviziei de leasing a grupului Romstal au mai aprobat recent majorarea liniei de creditare deschisa la Banca Comerciala Romana cu zece milioane euro si contractarea unor credite in valoare maxima de 5,5 milioane euro de la Banca Romaneasca, ambele credite fiind destinate activitatii de leasing.

Divizia de leasing a grupului Romstal a incheiat in primele zece luni ale anului contracte de 114,5 milioane euro, in crestere cu 90% fata de aceiasi perioada a anului trecut si a raportat un profit de 2,42 milioane euro la noua luni.

In topul Asociatiei Romane a Societatilor de Leasing, Romstal Leasing ocupa locul cinci dupa valoarea bunurilor finantate in primul semestru al anului 2006. Compania de leasing a finantat bunuri in valoare de aproape 54,5 milioane euro.

Compania doreste sa se extinda pana la sfarsitul anului 2007 cu inca 13 birouri. Romstal Leasing detine o retea de 20 birouri teritoriale localizate in Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Braila, Brasov, Constanta, Cluj, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Focsani.

Sursa: News In

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.