RCI Leasing a avizat preluarea societatii de catre grupul Renault

Actionarii RCI Leasing au avizat cesionarea, de catre BRD SocGen si SG Financial Services, a actiunilor detinute la RCI Leasing IFN SA, in favoarea actionarului RCI Banque, detinut, in proportie de 100%, de grupul Renault.

Actionarii RCI Leasing IFN SA au luat act, in adunarea generala extraordinara a actionarilor societatii din data de 2 octombrie 2006, de cesiunea actiunilor detinute de BRD SocGen si SG Financial Services la RCI Leasing IFN SA, in favoarea RCI Banque.

BRD SocGen detinea 9% din titlurile RCI Leasing IFN SA, iar SG Financial Services, 41%. In urma preluarii, de catre RCI Banque, a actiunilor BRD SocGen si SG Financial Services la compania RCI Leasing IFN SA; structura actionariatului acesteia este: RCI Banque (peste 99,93%), Michel Lucas, Antoine Rousselin, Patrice Cabrier si Eric Spielrein, fiecare avand o detinere de 0,0166%.

Potrivit Monitorului Oficial, capitalul social al societatii RCI Leasing IFN SA are o valoare totala de 16,58 milioane lei si este divizat in 6.000 de actiuni nominative egale, cu o valoare nominala de 2.763,4 lei.

Sursa: News In

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.